Over ons

Stresspreventie en Skillful Means

MindingWork is een bedrijf dat coaching en training biedt op het gebied van stresspreventie. Dat  gebeurt vanuit een verfrissend perspectief op wat stress is en vanuit een specifieke benadering van de betekenis van werk. MindingWork biedt trainingsprogramma's en coaching vanuit de unieke benadering van "Skillful Means", een methodiek ontwikkeld door Tarthang Tulku.

Skillful Means reikt een grote hoeveelheid instrumenten aan die we kunnen inzetten om ons meer ontspannen en levendig te voelen en meer resultaten uit onze inspanningen te halen. Dit gebeurt door sluimerende talenten wakker te maken, die ten goede komen aan onszelf, onze activiteiten, de mensen om ons  heen en de organisatie waar we werken. De Skillful Means benadering blijkt heel effectief om stressvolle situaties ontspannen tegemoet te treden.

MindingWork is een onderdeel van Nyingma Centrum Nederland en partner van Center for Skillful Means.

 

Bijdragen aan behoud van de Tibetaanse cultuur

Inkomsten van de activiteiten van MindingWork komen  ten goede aan projecten van Nyingma Centrum Nederland, zoals behoud van de Tibetaanse cultuur. Zo dragen jouw inspanningen om meer ontspannen te werken tevens bij aan behoud van de traditie waar de benadering uit afkomstig is.

  

 

Copyright MindingWork, 2013


Ik ga nu bewuster om met het even tijd nemen, al is het maar 5 minuten om tot mezelf te komen. De korte oefeningen waren voor mij dan ook waardevol.


Bianca de Ruiter - leerkracht basisonderwijs