Onze diensten

We bieden workshops, online- en life trainingen en individuele coaching over wat jij kan doen om te ontspannen in de stressvolle situaties van alledag. De workshops en training worden in-company aangeboden. Voor de online-training kun je individueel inschrijven. Het is ook mogelijk om een individueel coachingstraject te doen. Onze programma's hebben een oplopende intensiteit. Sinds zomer 2013 is het ook mogelijk om lezingen aan te vragen om kennis te maken met Skillful Means. Welk aanbod sluit het beste bij jou aan? Lees hieronder meer.   

  

In-Company Kennismakingsworkshop Proeven van ...ontspannen in stressvolle situaties

In deze workshop van 3 uur ervaar je op een makkelijke, toegankelijke, manier welke middelen je ter beschikking staan om meer vanuit ontspanning te werken.  Deze workshop wordt op aanvraag binnen een organisatie aangeboden.

 

In-Company Kennismakingsworkshop Proeven van .....ontspannen en succesvol samenwerken

Als je wil proeven hoe je met meer plezier en effect samenwerkt, is deze workshop van 3 uur iets voor jou. Deze workshop wordt op aanvraag binnen een organisatie aangeboden. 

 


In-Company Training Minder stress, meer energie

Uitgeblust thuiskomen van je werk hoeft niet meer! Dit programma bestaat uit 4 dagdelen en beslaat een periode van  6 weken. Het biedt je handvatten, oefeningen en feedback om daadwerkelijk meer te ontspannen op je werk. Deze training wordt op aanvraag binnen een organisatie aangeboden

 

On-line programma Stress de Baas!

In dit intensieve 6 maanden programma leer je je echt meester te worden in het ontspannen en energie opladen tijdens je werk.   

 

Individuele coaching

Door middel van individuele coaching kun je nog gerichter vanuit jouw eigen werksituatie een traject doorlopen waarin jij zelf aangeeft welke resultaten je wilt bereiken. Samen bepalen we welke oefeningen je hiertoe kunt inzetten.

 

Skillful Means lezingen
Een interactieve kennismaking met de mogelijkheden om vanuit Skillful Means perspectief te leven en te werken.

 

Al onze trainingen, in het Engels "Transforming Stress into Wellbeing"©, zijn ontwikkeld in samenwerking met onze partners van het Center for Skillful Means/USA Californië.  De trainingen zijn met zeer goede resultaten in zowel profit als non-profit organisaties getest in Nederland, Duitsland, USA,  Brazilië en Argentinië.  

Copyright MindingWork, 2013


De training heeft mij ontzettend veel handvatten gegeven waarmee ik in de  praktijk kan oefenen. Het is een openbaring voor mij dat verandering van houding  ten opzichte van stressvolle situaties veel effectiever werkt dan trucjes om stress  te vermijden of op te lossen.


Marion Faas