In-Company kennismakingsworkshop

Ontspannen en vitaal werken

Skillful Means heeft een eigen visie op wat stress is en waarin stress zich onderscheidt van spanning.
Stress in deze visie is onder andere het gevolg van het niet volledig benutten van je mogelijkheden. Op basis van deze visie bieden we in deze workshop een aantal oefeningen en een theoretisch kader om tijdens het werk uit te proberen of het helpt om op te laden en daarmee stress te voorkomen.

In de Skillful Means benadering is werk niet alleen een middel om inkomen te verwerven, aanzien en waardering te krijgen, ergens bij te horen of lekker bezig te zijn, maar een gelegenheid om je menselijke potentieel gestalte te geven.

Je gaat ervaren dat alles waarin je je energie steekt mogelijkheden biedt om je bewustzijn te vergroten, je concentratievermogen te versterken en je energie efficiënter in te zetten. Bewustzijn, concentratie en energie zijn voor ieder mens innerlijke bronnen die direct invloed hebben op het dagelijks functioneren.
Als je ze helemaal gebruikt dan heeft dat zowel een positief effect op hoe je je als persoon ontplooit, als op de kwaliteiten en resultaten van je werk.

De workshop is een eerste kennismaking met deze visie en biedt een aantal praktische oefeningen die direct kunnen worden toegepast om ontspannen en vitaal te werken.

De definitieve inhoud van de workshop wordt in overleg vormgegeven.

Daarnaast biedt MindingWork een uitgebreider programma aan. Waardoor er echt een veranderingsproces op gang komt dat blijvende resultaten geeft.

Kosten


De workshop kost € 750,- incl BTW en excl. reiskosten
Je zorgt zelf voor de locatie.

Duur: 3 uur

Meer informatie

Wil je meer informatie over deze workshop en de mogelijkheden om deze op maat aan te bieden. Neem dan contact met ons op.