Onze programma’s

Tover je werk om in een vakantieplek

Niets leuker dan op je werkplek een ervaring van ontspannen en plezier creëren. En te ontdekken dat we de ervaringen die we vaak associëren met vakanties ook wel degelijk in ons alledaagse leven kunnen brengen. Dat doen we door de trainingen op de werkplek aan te bieden, maar vooral door deelnemers gereedschappen aan te reiken waarmee ze gaan ervaren dat een vakantiegevoel voor een groot deel te maken heeft met de inzet van je innerlijke vermogens. Daardoor wordt je minder afhankelijk van externe omstandigheden.

In-company en op maat

MindingWork biedt in beginsel twee in-company programma-vormen die in overleg kunnen worden aangepast of uitgebreid:

Een kennismakingsworkshop van 3 uur: Ontspannen en vitaal werken
Een uitgebreide training van 4 dagdelen: Krachtig in Balans

Opleiding voor trainers

Vanwege de effectiviteit van het programma Krachtig in Balans biedt MindingWork vanaf februari 2022 ook een opleiding aan voor trainers, zodat zij dit materiaal zelf kunnen leren overdragen:

Opleiding voor trainers: Krachtig in Balans

Skillful Means programma’s om je individueel in te schrijven

MindingWork is de outreach-afdeling van Nyingma Centrum Nederland. Het Nyingma Centrum biedt een zeer uitgebreid en divers lesprogramma met live en online cursussen en trainingen, allemaal geworteld in het Tibetaans boeddhisme. Via het Nyingma Centrum kun je je individueel inschrijven voor workshops en uitgebreidere trainingen Skillful Means . Het is ook mogelijk om via het Nyingma Centrum zelfstudieprogramma’s Skillful Means te doen. Dit gebeurt via de Nyingma-leeromgeving Boeddhisme Online.