Over ons

MindingWork en Nyingma Centrum Nederland

MindingWork is de outreach-afdeling van Nyingma Centrum Nederland, een Tibetaans Boeddhistisch centrum in hartje Amsterdam.

De focus van het Nyingma Centrum ligt op het overdragen van de traditie van wijsheid en compassie van het Tibetaans boeddhisme, zoals dat in het westen is geïntroduceerd door de Tibetaanse leraar Tarthang Tulku.

Bij het Nyingma Centrum kun je je individueel inschrijven voor allerlei cursussen, jaartrainingen en retraites.

MindingWork richt zich op organisaties en bedrijven die maatwerk trainingen zoeken voor individuen en teams binnen de eigen organisatie.

MindingWork draagt in haar trainingen niet zomaar methoden en technieken over, maar een manier van werken die binnen alle Nyingma organisaties het hart van de organisatie vormt: je energie inzetten voor je eigen groei, voor het welzijn van anderen en ten behoeve van resultaten die het welzijn van alle levende wezens op onze planeet bevorderen. Deze benadering noemen we Skillful Means.

Trainers van MindingWork zijn allemaal ervaren studenten en docenten van Nyingma Centrum Nederland.
Ze werken op vrijwillige basis.

Inkomsten van alle lessen van het Nyingma Centrum en ook van de programma’s van MindingWork komen, na aftrek van de kosten, ten goede aan projecten voor behoud van deze wijsheidstraditie in Azië.